Norg (Drenthe)
06 1533 5598
info@stichtingnorgermarktconcours.nl

Opgave kinderrubriek regionaal concours geopend!

Opgave kinderrubriek regionaal concours geopend!

Aanspanningen gereden door kinderen tot 16 jaar.

Norg maakt zich op voor het jaarlijkse regionale tuigpaardenconcours, dit jaar gehouden op

3 september 2023. Vanaf één uur ’s middags is het op de Brinkhofweide een opeenvolging van rubrieken met tuigpaarden en shows. Maar liefst 15 programmaonderdelen passeren de revue. De toegang tot het concoursterrein is gratis.

Een van de hoogtepunten van dit middagconcours is de aangespannen kinderrubriek. Kinderen onder de 16 jaar kunnen meedoen aan deze showrubriek. De deelnemertjes zullen waardering krijgen van de juryleden voor hun menkunst. Ook zal er gejureerd worden op het meest mooie geheel.

Voor meer informatie en/of voor uw opgave, kunt u contact opnemen met Lucy Stevens,

📞 06-15335598.

📧info@stichtingnorgermarktconcours.nl.

Opgave graag voor 24 augustus.