Norg (Drenthe)
06 1533 5598
info@stichtingnorgermarktconcours.nl

Finale Rondje Drenthe om het bronzen bartje op 30 juli in Norg.

Finale Rondje Drenthe om het bronzen bartje op 30 juli in Norg.

(Persbericht organisatie Rondje Drenthe om het Bronzen Bartje)

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat ook in 2024 op de Drentse nationale concoursen een rubriek kunnen verrijden in het kader van Rondje Drenthe om het Bronzen Bartje!

De aangesloten organisaties, CH Eext, CH DE Wijk, CH Zuidenveld, CH Norg en CH Exloo hebben ook dit jaar in samenwerking met de Provincie Drenthe hierover overeenstemming kunnen bereiken.

Voor 2024 zal de rubriek Rondje Drenthe om het Bronzen Bartje worden verreden op de navolgende concoursen:

CH De Wijk (20-05-2024)

CH Zuidenveld (13-07-2024)

CH Norg (30-07-2024) I finale

We willen ook dit jaar de rubriek Rondje Drenthe graag weer invullen met een tandemrubriek.

Als uitschrijvende organisaties, willen we dus vragen aan het VERT-secretariaat deze rubriek op te nemen in onze vraagprogramma’s, voor zover nog niet gebeurd…

Rondje Drenthe om het Bronzen Bartje is een competitie. We willen de winnaar van de competitie een extra geldbedrag toekennen en een mooie Bronzen Bartje. Voorwaarden voor de winnaar van de competitie is dat hij/zij aan alle wedstrijden heeft meegedaan.

Verder voorwaarde is dat de combinatie die in aanmerking komt in ieder geval dezelfde rijder heeft en minimaal met 1 paard die alle wedstrijden heeft gelopen.

De finale en de bekendmaking van de winnaar van de competitie vindt plaats in Norg op 30 juli.

Als je niet aan de voorwaarden voldoet kom je niet in aanmerking als winnaar van de competitie, je kunt uiteraard wel meedoen aan de individuele (finale)wedstrijd!

Om deelnemers te stimuleren hebben stellen wij, wederom, een fors prijzengeld ter beschikking! De prijzenschaal voor de wedstrijden zijn: 1e € 300, 2e € 250, 3e € 200, 4e € 150 en daarna ontvangen alle deelnemers een volgprijs van € 100 euro!

Alleen de winnaar van de competitie ontvangt nog een extra geldbedrag van € 500!

We willen zo ook stimuleren dat de rijders alle Drentse nationale concoursen voorzien van een mooie rubriek!

We zullen de rubriek ook via de media weer extra onder de aandacht proberen te brengen en hebben René van der Kuil opnieuw gevraagd om daarbij te helpen.

Tenslotte zal uit dit initiatief van de gezamenlijk Drentse verenigingen ook weer een opleidingdag worden georganiseerd.