Norg (Drenthe)
06 1533 5598
info@stichtingnorgermarktconcours.nl

Sander Bosma en Alice Nijnuis winnen ringsteken 2022

Sander Bosma en Alice Nijnuis winnen ringsteken 2022

Onder toeziend oog van veel publiek werd op zaterdag 2 juli 2022 in het centrum van Norg het ringsteken met aanspanningen verreden. Er had zich een groot aantal enthousiaste deelnemers opgegeven, die voor een avond ouderwets vermaak zorgden. Het weer was prachtig en het publiek was dan ook in grote getale toegestroomd, wat een gezellige sfeer in het dorp gaf.

De spannende strijd om de prijzen werd uiteindelijk gewonnen door pony Max. Hij liep vlot en geroutineerd door het parcours, terwijl rijder Sander Bosma hem de weg wees. Steekster Alice Nijnuis nam haar taak als steekster serieus en zo verzamelde deze combinatie het meeste aantal punten, wat hen de winst van de avond opleverde.

Maar daarmee was het nog niet klaar. Want ook de prijs voor het mooiste geheel ging deze avond naar Sander en Alice. Het publiek had in grote getale voor de wagen met het zeer actuele thema “geen boeren, geen eten” gekozen.

Zoals gebruikelijk werd één van de inzenders uit het publiek ook beloond met een mooie prijs. Dit jaar was dat Luuk Martens uit Norg.