Norg (Drenthe)
06 1533 5598
info@stichtingnorgermarktconcours.nl

Wie kent deze nog?

Wie kent deze nog?

Penningmeester Roelof Pastoor overhandigt de eerste vlag aan Rudy Rijks van de Boermarke

In het verleden huisde in Norg de Vereniging voor Volksvermaken, ofwel de VVV. Aan de gevel wapperde een prachtige Norger vlag. Jaren geleden verdween de VVV uit Norg. Daarmee verdween ook de Norger vlag.

Het bestuur van de Stichting Norgermarkt Concours vond het erg jammer dat de vlag verdwenen was en besloot nieuwe vlaggen te laten maken. Inmiddels zijn deze klaar. En wat zijn ze mooi geworden! Tijdens het ringsteken op 2 juli jl werden de eerste exemplaren aangeboden aan de Boermarken van Norg (zie foto).

Wat zou het mooi zijn als deze vlag weer aan vele huizen en bedrijfspanden wappert tijdens evenementen zoals bijvoorbeeld de Veldslag, de Fietsvierdaagse, de Norgermarkt, de Feestvierdaagse, de Slag om Norg en het Nationaal Tuigpaarden Concours! Maar u kunt hem natuurlijk ook gewoon elke dag uithangen, want wonen in Norg is tenslotte iedere dag een feestje!

Wilt u ook laten zien dat u als ondernemer of inwoner trots bent op ons mooie brinkdorp? Bestel dan zo’n mooie vlag via info@stichtingnorgermarktconcours.nl of telefoon 06-86668194.

De vlag heeft een afmeting van 100 x 150 en kost € 30,–.